Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Alt, hvad du har brug for. Intet, du ikke vil have.

Lige på den anden side af Europavejen ved Evenes Lufthavn ligger Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport. Hotellet ligger på en bakke over lufthavnen med en flot udsigt over skovlandskab og omkringliggende fjelde. Der er en ekstra flot udsigt fra hotellets tagterrasse. Det skal være nemt at bo på Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport. Du kan nemt og problemfrit tjekke ind via en tjek ind-automat. På værelset kan du streame din yndlingsserie via Chromecast. Hotellet har ingen traditionelle receptionister, men har i stedet værter, der tager sig af gæsterne! Værterne hjælper med at tjekke ind, sørger for morgenmad og aftensmad og tager gerne en snak med gæsterne i loungeområdet.

Værelser og mødelokale

Hotellet har 151 behagelige værelser, der er udstyret med Chromecast og udsmykket med billeder med lokale motiver. Hotellet har også et mødelokale på 40 kvadratmeter.


Restaurant og bar

I hotellets restaurant serveres en stor morgenbuffet, som giver dig en god start på dagen.  Om aftenen kan du købe hotellets aftensmad, som er et godt og prisvenligt alternativ, hvor du kan tage, så mange gange du vil. Aftensmaden består af forskellige retter, herunder varme retter, salater og noget til den søde tand, til en pris på under 300 NOK pr. person. Der er også en lobbybar og en lobbybutik, hvor du kan købe forskellige snacks og noget godt at drikke.


Evenes 

Evenes ligger i den smukke region Ofoten i Nordland, og her står naturoplevelserne i kø. Det gælder, uanset om du ønsker en aktiv ferie eller en lidt mere afslappende ferie, der er spækket med frisk luft, smukke naturoplevelser og kulturelle indslag. Hvis du har lyst til en fjeldtur, er toppene Lilletind og Stortind absolut et besøg værd. Her får du en spektakulær udsigt over fjelde, hav, øer og holme. For den kulturinteresserede kan et besøg i Steinkirka anbefales. Steinkirka blev skabt af den danske kunstner Bjørn Nørgaard og ligger yderst på Evenestangen ved Ofotfjorden. Inden for gåafstand fra Steinkirka ligger den traditionsrige Evenes Kirke og præstegård. Fortsætter man lidt længere, kommer man til Evenestangen, som har ruiner, spor og minder fra Anden Verdenskrig. Hvis du er mere til byoplevelser, ligger byerne Narvik og Harstad kun en kort køretur væk.

Kundevurderinger: 3,8/5 (367 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Bedringens Vei 15, 8536 Evenesmarkja

Telefon: +47 41366109

E-mail: contact@surehotelairport.com

Alt, hvad du har brug for. Intet, du ikke vil have.

Hotellet er prisvenligt og fokuserer på at gøre opholdet så problemfrit som muligt ved hjælp af en række teknologiske løsninger. Formålet med disse løsninger er at skabe en bedre og enklere betalingsløsning og overnatningsoplevelse for gæsterne. Ved ankomsten kan du nemt tjekke ind via en tjek ind-automat og gå direkte til værelset. På værelset har du mulighed for at streame fra din telefon direkte til tv'et. Via det trådløse netværk eller tv'et kan du tjekke flytider, bestille mad og drikke fra lobbyen og bestille en taxa.

Vælg værelse

Mad og drikke

Morgenmad og aftensmad

Morgenbuffet

Serveres hver dag i tidsrummet  06.00-10.00  


Earlybird

En begrænset morgenbuffet, som serveres hver dag i tidsrummet  04.00-06.00 


Aftensmad

Aftensmaden består af forskellige retter, herunder varme retter, salater og noget til den søde tand, til en pris på under 300 NOK pr. person. 


Lobbybutik og bar

Her kan du købe forskellige snacks og noget godt at drikke.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 16:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Ét barn under 12 år kan sove gratis sammen med en voksen i den eksisterende seng. Ekstraseng koster 200 NOK pr. nat.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et tillæg på 400 NOK pr. ophold.


Parkering

Hotellets gæster kan parkere gratis, hvis der er plads – der er 50 parkeringspladser til rådighed.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Fitnesscenter
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Sauna og fitnessrum

Hotellet har sauna og eget fitnessrum, som kan benyttes af hotellets gæster.

Møder og konference

150

Hotelværelser

1

Mødelokale

20

Bio opstilling

Hotellet har et mødelokale på 40 kvadratmeter. Her er projektor, flipover og andet praktisk udstyr. Mødelokalet har desuden god ventilation, store vinduer med godt lysindfald og egne toiletfaciliteter.

  • Mødelokale

    Number of personsMax 20 gæster
    Area40 m2

    Mødelokalet har god ventilation, store vinduer med godt lysindfald og egne toiletfaciliteter.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.